Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

Ik ben ervaren

Groei verder met Lidl

Je hebt al ervaring, maar je bent nog lang niet klaar met leren. Wij stimuleren je leergierigheid met plezier.

Inzet en enthousiasme worden beloond. Wij geven je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt regelmatig nieuwe opleidingen. Zo kan je snel groeien binnen ons bedrijf.

Aan de slag in de winkels

Voor onze winkels zijn we altijd op zoek naar ervaren mensen. Dankzij jouw ervaring kunnen je collega’s altijd op jou rekenen.

We vinden het belangrijk dat je een goed evenwicht hebt tussen werk en je privéleven. Daarom zoeken we altijd een job in een winkel bij jou in de buurt.

We zoeken steeds de job waar jouw talent het best tot zijn recht komt. Je werkt het liefst tussen de mensen? Dan kan je als winkelbediende aan de slag. Als je al leidinggevende ervaring hebt kan je starten als store manager.

» Meer informatie

Werken in onze distributiecentra

Onze distributiecentra zijn het hart van ons bedrijf. Het is een grote uitdaging om onze 300 winkels van voorraad te voorzien. Alle bestellingen en leveringen beginnen hier. Elke maand verwerken we zo’n 145.000 paletten.

Lidl staat voor verse producten. Dan moeten de leveringen uiteraard vlot en stipt verlopen. Daarom krijgen onze ervaren medewerkers nog regelmatig opleidingen. Zo worden ze elke dag beter in wat ze doen.

» Meer informatie

Kom ons hoofdkantoor versterken

Dankzij onze straffe medewerkers in het hoofdkantoor loopt alles gesmeerd. Je vindt er heel wat verschillende afdelingen.

De bouw en immo afdeling zorgt ervoor dat de gebouwen perfect in orde zijn.  De commerciële talenten werken dag na dag om de beste producten in de markt te zetten. Onze administratieve en logistieke diensten zorgen voor een correcte opvolging.

» Meer informatie