Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

11) Targetgroup stage 2434

“Ik vind het cruciaal dat mijn
klanten zich op hun gemak
voelen in onze winkels."

Sylvia, Winkelbediende

Winkelbediende

Je steekt graag de handen uit de mouwen en kan zelfstandig werken. Stilzitten is niets voor jou. Je zoekt een actieve en afwisselende job met veel klantcontact. Dan ben je bij Lidl aan het juiste adres.

Onze winkelbedienden hebben een gevarieerde job. Je werkt aan de kassa, vult de rekken en zorgt ervoor dat de winkel tot in de puntjes in orde is. Onze klanten kunnen steeds rekenen op jouw vriendelijke hulp.

Jouw job

Als winkelbediende bij Lidl hoef je nooit op je klok te kijken. Je bent altijd druk in de weer om de ervaring van de klanten te verbeteren. Je zorgt voor een ordelijke winkel waar alle producten mooi uitgestald staan. Je volgt onze procedures en veiligheidsprincipes strikt.

Je kan geen lege winkelvakken verdragen en vult de rekken meteen aan. Je waakt bovendien over de versheid van onze producten. Minder frisse groenten en fruit haal je er meteen tussenuit. Onze klanten kunnen altijd op je hulp en glimlach rekenen. Op die manier vliegt je werkdag razendsnel voorbij!

Jouw profiel

  • Je steekt graag de handen uit de mouwen.
  • Je blijft rustig, ook als het druk is.
  • Je bruist van de energie en hebt een goede conditie.
  • Je helpt elke klant vriendelijk verder.
  • Je bent flexibel en kan ook op zaterdag werken.
  • Je past je snel aan aan elke situatie.
  • Een eerste werkervaring is onmisbaar.

Jouw werkplek

Lidl-winkel

Wij bieden jou

Bij Lidl staan onze medewerkers centraal. Wij zorgen voor leuke collega’s met een stevige dosis teamspirit. Zo ben je zeker van een toffe werksfeer. Je krijgt van ons ook alle ruimte om te groeien en je talenten te ontwikkelen.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers een goede balans hebben tussen het werk en hun privéleven. We zorgen steeds voor een job bij jou in de buurt met een flexibele planning. We bieden bovendien een aantrekkelijk loon in ruil voor je vaardigheden en inzet.

Solliciteer direct