Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

11) Targetgroup stage 2436

"Het meeste van mijn tijd
besteed ik aan
mijn medewerkers."

Liesbeth, Store Manager

Store Manager

Als geboren manager motiveer je elke dag je team en grijp je straffe uitdagingen met beide handen. Zoek je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid, waar je autonoom kan werken? Dan heeft Lidl de ideale job voor jou!

Geen enkele dag is dezelfde voor een store manager bij Lidl. Als eindverantwoordelijke van jouw winkel heb je een veelzijdige job. Je bent het eerste aanspreekpunt van het personeel en staat in voor de planning en bestellingen.

Je zorgt samen met je team dag na dag voor de beste winkelervaring voor onze klanten. Daarnaast verzorg je ook het financieel beheer van jouw winkel.

Jouw job

Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om in te springen en je bent een kei in het motiveren van je werknemers. De opleiding en ontwikkeling van je winkelmedewerkers is dan ook je grootste prioriteit.

Je staat daarnaast in voor de correcte uitvoering van de planning en verzorgt ook de sollicitatiegesprekken.

Je beheert de inventaris en volgt bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van jouw supermarkt neem je heel serieus.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een bachelordiploma.
  • Ervaring als teamleider in een dynamische sector (vb. retail, hotel- & restaurantketens, ...) is een must.
  • Je werkt doel- en resultaatgericht en behoudt het helikopteroverzicht.
  • Je denkt als zelfstandige en werkt graag binnen een duidelijk kader.
  • Duidelijke communicatie is één van jouw troeven.
  • Ook op drukke momenten hou je het hoofd koel.
  • Je helpt elke klant vriendelijk verder.
  • Je bent flexibel en kan ook op zaterdag werken.

Jouw werkplek

Lidl-winkel

Wij bieden jou

Je komt terecht in een uitdagende rol met verantwoordelijkheid binnen een groeiende en succesvolle organisatie. Je krijgt een doorgedreven intern opleiding- en ontwikkelprogramma om je enerzijds klaar te stomen voor je job en je anderzijds inzicht te geven in de loopbaanmogelijkheden binnen Lidl.

Als Store Manager zal je ook jouw team coachen, begeleiden en mee ontwikkelen, want bij Lidl staan onze medewerkers centraal.
Jouw gevarieerde takenpakket, waarbij je verantwoordelijk bent voor het commerciële, financiële en personeelsbeheer, maakt van elke dag een nieuwe uitdaging.

We bieden bovendien een aantrekkelijk loon aangevuld met bedrijfswagen en tankkaart, in ruil voor je vaardigheden en gedrevenheid.

Solliciteer direct