Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

11) Targetgroup stage 2440

"De gemakkelijke
nieuwbouwprojecten
voor Lidl zijn voorbij."

Jorn, Projectleider bouw

Jobs in Bouw & Vastgoed


Lidl is volop aan het bouwen en verbouwen. Want een retailer met grote plannen heeft per definitie ook grote vastgoedplannen. Bouw jij mee aan aangename winkels, efficiënte distributiecentra en een hypermodern hoofdkantoor?

Goed nieuws: dat is géén gemakkelijke opgave. De tijd van de standaardwinkels is voorbij. We moeten creatief omspringen met de schaarse ruimte en de overvloedige bouwrichtlijnen in ons land. Daarom voeren we vaak duurzame, gemengde projecten uit. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe winkel met daarbovenop appartementen, zonnepanelen en een groendak.

Variatie is dus verzekerd voor iedereen bij Lidl vastgoed, van de expansiemanager die nieuwe winkellocaties zoekt tot de facility-medewerker die het energiebeheer van onze gebouwen verbetert. En iedereen rekent op elkaar, want alleen door teamwork en een yes-we-can-mentaliteit worden werven ook echt afgewerkte projecten.

Lidl wil de beste werkgever in de retail worden. Dus stopt het niet bij veel variatie, uitdaging en teamspirit. Lidl biedt je ook een mooi loon, aantrekkelijke voordelen en interessante doorgroeimogelijkheden. Klinkt goed? Hieronder krijg je alvast een beeld van je toekomstige werkomgeving.

Bouw

Als projectleider bouw leid je bouw- en verbouwprojecten in jouw regio   in goede banen. Een ingenieursdiploma, interesse in de bouw en sterke communicatieskills helpen je daarbij.

Expansie

Als regionale expansiemanager ga je op zoek naar nieuwe winkellocaties, vraag je bouwvergunningen aan, communiceer je met diverse stakeholders en bereid je het hele project voor totdat de werfleider aan de slag kan.

Immobeheer

Immobeheer helpt de winkels met administratieve en financiële zaken en ondersteunt de expansiemanagers strategisch. Denk bijvoorbeeld aan omzetvoorspellingen en analyses van de winkelspreiding.

Facility management

Facility management staat in voor de aankoop van materiaal en ondersteunende diensten zoals het onthaal op het hoofdkantoor, de beveiliging van de winkels en het energiebeheer van distributiecentra.


Mag het een beetje meer zijn?

Lidl wil niet alleen de beste supermarkt zijn, maar ook de beste werkgever. Want iedereen telt, zeker jij als collega! Daarom staat je loonpakket als een huis.
- Mooi loon
- Flexibele werkuren
- Vrij te kiezen vakantiedagen
- Werken in eigen regio
- Doorgroeimogelijkheden
- Opleidingstraject
- Voordelig en gezond bedrijfsrestaurant


Bouw jij mee aan het vastgoed van Lidl?

Lidl opent elke 3 weken een nieuwe winkel en elke 3 jaar een nieuw distributiecentrum. Daarbovenop staat er een spiksplinternieuw hoofdkantoor op de agenda. Er valt dus geen tijd te verliezen: versterk gauw de vastgoed-afdeling en draag (bijna letterlijk) jouw steentje bij aan de groei van Lidl.
 

Solliciteer direct