Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

Starten in stijl

Alle kansen voor studenten en starters

Lidl laat jong talent graag groeien. Je kan bij ons terecht voor een toffe studentenjob in je buurt of een leerrijke startersjob. Actief, flexibel en gemotiveerd? Ontdek onze vacatures!

Een studentenjob bij Lidl

Je zoekt een actieve vakantiejob. Je wilt ook graag wat bijleren. Je bent vriendelijk en behulpzaam. Je bent minstens 16 jaar oud. Je bent flexibel beschikbaar in de week, het weekend of schoolvakanties. Dan hebben wij een studentenjob in jouw buurt!

Je helpt onze winkelbediendes in een Lidl winkel vlak bij je school of huis. Je vult mee de rekken aan en helpt de klanten vriendelijk verder. Je verdient een centje bij en doet waardevolle ervaring op. Je komt terecht bij toffe collega’s die je graag verder helpen.

Starten als Management Trainee

In twee jaar ongelofelijk doorgroeien? Dat kan alleen bij Lidl! Onze management trainees volgen een intensieve opleiding van 105 weken. Daarna zijn ze klaar om op eigen benen te staan. Durf je dat aan?

De opleiding begint altijd in onze winkels. Enkel zo leer je waar Lidl écht voor staat! Stap voor stap krijg je meer taken en verantwoordelijkheid. Zo groei je in twee jaar uit tot een echte manager.

Starten in onze winkels

Je eerste job op de winkelvloer? Dan leer je elke dag iets nieuws! Voor je start krijg je een grondige opleiding, daarna leer je on-the-job.

Je enthousiasme kent geen grenzen. Je bent altijd klaar om de handen uit de mouwen te steken. Je helpt graag mensen verder. Dan heb jij de Lidl-mentaliteit.

Heb je een opleiding of cursus in verkoop gedaan? Je krijgt bij ons alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen. We zorgen altijd voor een job bij jou in de buurt.

Starten in onze distributiecentra

Dankzij de straffe medewerkers in ons distributiecentrum, krijgen al onze winkels de juiste bestellingen. Ze zijn een belangrijke schakel in ons bedrijf.

Je leert snel bij en bent stipt. Je bent enorm gemotiveerd en wil graag bij een internationale organisatie werken? Dan heb jij de Lidl-mentaliteit!

Bij Lidl krijgen starters alle kansen. Je krijgt een grondige opleiding voor je begint en dan is het aan jou om je te bewijzen. Je krijgt alle mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen.

Starten in onze ondersteunende diensten

Ons hoofdkantoor in Merelbeke zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Alle ondersteunende diensten zijn hier aanwezig. Van administratie tot immo, van de bouwafdeling tot de IT-desk, talent is er nooit genoeg!

Ben je eerder commercieel ingesteld, dan zijn er voor jou tal van uitdagingen. Ben je gebeten door cijfers? Dan ben je vast op je plek bij een van onze financiële diensten. Ook IT’ers, HR-medewerkers en administratieve talenten zijn er meer dan welkom.